Friday, 24 October 2008

seronoknya lahir bulan 2...


rasa nak post pasal org yg lahir bulan dua...hehe=]
sedikit sebanyak rahsia di sebalik bulan kelahiran-FEBRUARY-
menurut dr fadhilah kamsah lah...

Berfikiran abstrak.
* Sukakan benda yang realiti dan abstrak.
* Bijak dan pintar(selalu di "state" o k.basit)
* Berpewatakan yang mudah berubah.
* Mudah menawan orang lain.
* Agak pendiam( boleh percaya ker?=])
* Pemalu dan rendah diri
* Jujur dan setia pada segalanya.
* Keras hati untuk mencapai matlamat(macam kena percaya...ada cth dpn mata)
* Tidak suka dikongkong(setuju 100%)
* Mudah memberontak apabila dikongkong(setuju 200%)
* Suka kegiatan yang lasak(maybe)
* Emosinya mudah terluka dan sangat sensitif(no komen...)
* Mudah mempamerkan marahnya(sangaaaat,,,.)
* Tidak suka benda yang remeh-temeh.
* Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya.
* Sangat berani dan suka memberontak.
* Bercita-cita tinggi, suka berangan-angan dan ada harapan untuk merealisasikan impiannya.
* Pemerhatian yang tajam.
* Suka hiburan dan sukan.
* Suka benda yang bersifat seni(x semua cthnya fana n sofi..)
* Sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran.
* Berkecenderungan pada benda yang tahyul(alamak...)
* Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros(hehe...=])
* Belajar untuk mempamerkan emosi.

berada dalam lingkungan org bulan dua...hmmm...depa mmg unik(terpaksa lafaz..)

nak kongsi sket ttg sahabat bulan 2(hampir semua kami yg berbulan dua...satu kepala)-sbhgian jer..maner2 namer yg x tersenarai, mintak maaf...yg tersenarai pon, mintak maaf...(k.basit mesti marah giler kalau baca post ni...harap2 dia x tau)

sofi~orgnya kecik jer tapi kuat bekerja,suruh aper pon, mesti setel

fana~krisis identiti...jap cakap slang kedah, jap slang perak...tapi banyak slang "ki il"

kak basit~peminat no 1 khairyl jamaludin...pecah rahsia-Hhe;]

kaklin~orgnya sentiasa positif,kalau bercakap tangan mesti ada gaya

hazirah~kalau bercakap x berenti..senyap time tidur n sakit gg jer..(menurut housematenya)


persamaan kami=suker naik moto laju2,minum slurp kat 7 eleven,makan kat kedai sufiah,buat kerja last minute..(kecuali kaklin)...

ape2pon, bahagia banget dikelilingi org2 bulan 2..(x bermakna bulan laen x best..)

~bahirah-jangan jeles..


1 comments:

abdullah 30 December 2008 at 02:14  

salam..
ewah2..
ingat org bulan 2 ja ka best... bulan 3 pun best jgk tau...
hahaha nanti nak bgtau kak basit!!!!
biar kne marah ngan kak basit...
hehehe =)

e.d

"dan demi nafas yang Kau hembuskan dalam dada, ku berjanji utk menjadi yang terbaik"

"maafkanlah bila hati tak sempurna mencintaiMu,dalam dada ku harap hanya diriMu yang bertakhta"

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP